Bilder pć syninge kursgćrd

Start

I hjÀrtat av Roslagens natursköna kulturbygd, alldeles nÀra NorrtÀlje , men ÀndÄ pÄ behagligt avstÄnd , ligger Syninge kursgÄrd.

En annorlunda konferensanlÀggning, perfekt för dig som uppskattar omtanke, trivsamhet och hemlagad mat mer Àn disco och hÄlligÄng.

Totalt har vi övernattningsmöjligheter för 42 personer, fördelat pÄ 34 enkelrum och 4 dubbelrum. Alla rum Àr individuellt inredda av sina faddrar, personliga och trivsamma med alla bekvÀmligheter.

VÄra konferenssalar och mötesrum Àr rejÀlt tillagna och utrustade med allt du behöver för en lyckad konferens. I största slaen, med plats för 60 deltagare , hittar du till och med en flygel.

Alla byggnader Àr inredda med omsorg och vi har lagt stor vikt vid ljus och öppenhet. Det finns mÄnga ytor för samkvÀm och samtal, eller enskild avkoppling med en bok, tv, eller med din dator. Vi har trÄdlös internetanslutning inom hela anlÀggningen.

All mat som serveras pÄ vÄra kurser och konferenser lagas i vÄrt eget kök med kÀrlek och omsorg, av fÀrska rÄvaror. VÄr matsal Àr KRAV mÀrkt sedan mars 2012 och vÄr strÀvan Àr att köpa sÄ mycket ekologiska rÄvaror vi kan.

I dagslÀget Àr vi KRAV Certifierade till nivÄ 1

.  

Du Àr hjÀrtligt vÀlkommen till oss för att göra din kurs och konferens mysigare, trivsammare och billigare. Den som en gÄng varit hÀr kommer som regel igen

Syninge kursgÄrd Àr medlem i arbetsgivarföreningen KFO, och har kollektivavtal med Hotell&Restaurang.