Personlig och naturnära konferensanläggning i Roslagen

Boka konferens

Stora Konferenslokalen

Lilla konferenslokalen

Huvudbyggnad

Övernattning

Plats för 42 personer i våra 34 enkelrum, 4 dubbelrum

Konferens & möte

Plats för 60 deltagare i största salen

Wi-Fi

Trådlös anslutning i hela anläggningen

Hemlagad mat

All mat lagas på plats med kärlek med färska råvaror och mycket ekologiskt

Konferens Uppsala

Har ni kontor eller utgår från Uppsala? Varmt välkommen till Syninge Kursgård som är beläget i hjärtat av Roslagen. Vi har möjlighet att erbjuda konferens, övernattning och en matupplevelse i världsklass för upp till 60 personer. 

Konferens Uppsala

Konferens Stockholm

Har ni kontor eller utgår från Stockholm? Lämna storstaden och ta er till Syninge Kursgård i natursköna Roslagen. Vi har möjlighet att erbjuda övernattning och en matupplevelse i världsklass för upp till 60 personer. 

Konferens Stockholm

Konferensanläggning för stora och små sällskap

Utöver våra kurslokaler som kan ta emot sällskap upp till 10, 25 och 60 personer samtidigt erbjuder vi övernattningsmöjligheter med 42 sängplatser fördelade på 34 enkelrum och 4 dubbelrum. Välj mellan helinackordering eller utforma ert egna sammansatta paket där ni väljer antal personer samt vad som skall ingå, helt efter behovet för er nästa konferens.

Rummen är olika inredda med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam vistelse. Själva konferenssalarna och mötesrummen är fullt utrustade och anpassade för just konferenser. Vidare så är alla byggnader på tomten trevligt inredda med gott om plats för hela sällskapet så att man kan finna lite egen tid också. I köket brinner vi lite extra för färska råvaror och ekologiska produkter och du kan vara säker på att vi tillagar maten med kärlek och omsorg.

Notera att styrelsen för Syninge kursgård har beslutat att inte hyra ut kursgården till rasistiska, främlingsfientliga, icke-demokratiska och exkluderande rörelser.
 
Välkomna till Syninge Kursgård - en personligare konferensanläggning.

Enkel och smidig konferensbokning

Att boka konferens hos oss är enkelt. Välj mellan olika paket eller skräddarsy din egen konferensupplevelse. Vi erbjuder även konferenshotell med övernattningsmöjligheter för de som önskar det.

Kontakta oss

Vanliga Frågor och Svar

Vad kostar en konferens?

Priset för en konferens varierar beroende på antal deltagare och vilka tjänster du önskar inkludera. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vad kan man göra på en konferens?

Förutom affärsmöten och presentationer, erbjuder vi även team-building aktiviteter och möjligheter för social samvaro i en avkopplande miljö.

Vad kostar det att hyra en konferenslokal?

Kostnaden för att hyra en konferenslokal beror på lokalens storlek och den tid du behöver den. Vänligen kontakta oss för mer information.

Hur gör man en bra konferens?

En bra konferens kräver god planering, rätt utrustning och en inspirerande miljö. Allt detta och mer kan du förvänta dig när du bokar din konferens hos oss.