Konferens ett stenkast från Stockholm

Konferens nära Stockholm på personlig konferensanläggning

Syninge Kursgård i tecknat format

Konferens nära till naturen och Stockholms stadskärna

Har ni företag i Stockholm och är ute efter en mysig konferensanläggning? På Syninge kursgård, i Roslagens vackra landsbygd, hittar du en pittoresk kursgård för er nästa konferens. Vi erbjuder en härlig atmosfär med en personlig konferenslokal nära Stockholm. Om du vill göra din kurs och konferens trevligare och billigare, tveka inte att höra av dig till oss. De som har besökt oss tidigare kommer brukar allt som oftast återvända!


Kurslokaler och konferensrum för alla typer av sällskap

Vi erbjuder övernattning med 42 bäddar i 34 enkelrum och 4 dubbelrum, som kan ta emot grupper på upp till 10, 25 och 60 personer åt gången. Välj mellan helpension eller bygg ett eget paket baserat på kraven för din nästa konferens nära Stockholm.

 

Alla rum är unika och har allt du behöver för en bekväm vistelse. Konferens- och mötesrummen är fullt utrustade och förberedda för konferenser. Dessutom är alla strukturer i lokalerna välutrustade med gott om utrymme för hela sällskapet att finna lite egen ro. Vi använder gärna färska och ekologiska råvaror i köket, så du kan vara säker på att allt vi tillagar är gjort med omsorg och kärlek.


Notera att styrelsen för Syninge kursgård har beslutat att inte hyra ut kursgården till rasistiska, främlingsfientliga, icke-demokratiska och exkluderande rörelser.
 
Välkomna till Syninge Kursgård - en personligare konferensanläggning.