Konferens nära Uppsala

Personlig och naturnära konferensanläggning

Syninge Kursgård i tecknat format

Konferens nära Uppsala och naturen

Har ni kontor i Uppsala och söker konferensanläggning i närheten? I hjärtat av Roslagens pittoreska kulturbygd finner ni Syninge kursgård. Vi erbjuder en naturskön konferensanläggning med en hemtrevlig atmosfär, utformad för att ge er en personligare konferens med närhet till Uppsala. Du är hjärtligt välkommen till oss för att göra din kurs och konferens mysigare, trivsammare – och billigare. Den som en gång varit här kommer som regel igen!


Konferensanläggning för stora och små sällskap

Utöver våra kurslokaler som kan ta emot sällskap upp till 10, 25 och 60 personer samtidigt erbjuder vi övernattningsmöjligheter med 42 sängplatser fördelade på 34 enkelrum och 4 dubbelrum. Välj mellan helinackordering eller utforma ert egna sammansatta paket där ni väljer antal personer samt vad som skall ingå, helt efter behovet för er nästa konferens nära Uppsala.


Rummen är olika inredda med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam vistelse. Själva konferenssalarna och mötesrummen är fullt utrustade och anpassade för just konferenser. Vidare så är alla byggnader på tomten trevligt inredda med gott om plats för hela sällskapet så att man kan finna lite egen tid också. I köket brinner vi lite extra för färska råvaror och ekologiska produkter och du kan vara säker på att vi tillagar maten med kärlek och omsorg.


Notera att styrelsen för Syninge kursgård har beslutat att inte hyra ut kursgården till rasistiska, främlingsfientliga, icke-demokratiska och exkluderande rörelser.
 
Välkomna till Syninge Kursgård - en personligare konferensanläggning.

Konferenslokal Uppsala hos Syninge Kursgård

Konferenslokal i Uppsala med plats för 60 personer. Vi möblerar efter era önskemål. 

Konferenslokal Uppsala Syninge Kursgård

Ni har tillgång till PC-kanon, whiteboardtavlor, block och pennor till konferensdeltagarna.

Konferenslokaler Uppsala hos Syninge Kursgård

Vi ser till att ni har tillgång till frukt, godis och vatten i våra konferenslokaler. 

Recension om vår konferens i Uppsala

"Trevlig och personlig kontakt, med tillmötesgående personal. Vi hade stora förväntningar på maten och servicen och de de blev uppfyllda med råge. Vi anordnade en tvådagarskonferens med helpension, och abonnerade alla rum, hyrde bastun och hade våra möten i den stora konferenslokalen. Mycket fint ställe med genomtänkt mat! Prisvärt."

Sophia S - 5 av 5 betyg på Reco

Konferens i Uppsala: Välkommen till en unik upplevelse

 

Varför välja oss för din konferens i Uppsala?

När det kommer till att arrangera en konferens i Uppsala, är det ingen överdrift att säga att vi erbjuder något utöver det vanliga. Vår konferensanläggning är inte bara en plats för möten, utan en helhetsupplevelse som kombinerar moderna faciliteter med en naturskön miljö.


Konferensanläggning Uppsala: En plats för alla

Oavsett om du behöver en konferenslokal för 10 personer eller en större lokal för upp till 60 deltagare, har vi det du söker. Våra konferenslokaler i Uppsala är flexibla och kan anpassas efter dina behov.

Konferensrum Uppsala: Teknologi möter komfort

Alla våra konferensrum i Uppsala är utrustade med den senaste teknologin för att din presentation eller workshop ska flyta på utan problem. Här får du allt du behöver för en lyckad Uppsala konferens.

Konferensrum Uppsala för tjugofem personer hos Syninge Kursgård

Konferensrum i Uppsala för 25 personer. 

Konferensrum Uppsala för tio personer hos Syninge Kursgård

Konferensrum i Uppsala för 10 personer

Boka Konferens: Enkelt och smidigt

Att boka konferens hos oss är enkelt. Välj mellan olika paket eller skräddarsy din egen konferensupplevelse. Vi erbjuder även konferenshotell i Uppsala med övernattningsmöjligheter för de som önskar det.

Vanliga Frågor och Svar

Vad kostar en konferens?

Priset för en konferens varierar beroende på antal deltagare och vilka tjänster du önskar inkludera. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vad kostar det att hyra en konferenslokal?

Kostnaden för att hyra en konferenslokal beror på lokalens storlek och den tid du behöver den. Vänligen kontakta oss för mer information.

Vad kan man göra på en konferens?

Förutom affärsmöten och presentationer, erbjuder vi även team-building aktiviteter och möjligheter för social samvaro i en avkopplande miljö.

Hur gör man en bra konferens?

En bra konferens kräver god planering, rätt utrustning och en inspirerande miljö. Allt detta och mer kan du förvänta dig när du bokar din konferens hos oss.

Recension om vår konferens i Uppsala

"Vi var där för att en mindre konferens och vi är mycket nöjda med besöket! Mycket proffsigt skött, väldigt god mat och samtidigt prisvärt."

Jacob C - 5 av 5 betyg på Reco

Bra saker att veta inför din bokning av konferens hos oss!

  • Helpensionspaket: Det är vanligt att man köper helpensionspaket hos oss. I detta ingår ankomstfika med kaffe eller te. Vi serverar nybakat bröd, lunch och hembakad eftermiddagsfika. Du avslutar med en 2-rätters middag där vi serverar varmrätt och efterrätt. Slutligen ingår även logi / boende, och på morgonen frukost. Vid en dagskonferens hos oss ingår ankomstfika med kaffe eller te och nybakat bröd, lunch och eftermiddagsfika. 
  • Maten vi serverar. Vi är ett KRAV-märkt som lagar och bakar allt från grunden. Vi i köket lagar mycket svensk husmanskost men även som vi själva tycker om från hela världen. Vi har alltid ett fint salladsbord. Buffeservering erbjuds så man får ta sin egen mat. Kaffe och te, skorpor och frukt med mera finns att tillgå under hela vistelsen. 
  • Aktiviteter. Vi eftersträvar en hemtrevlig och lugn miljö. Så det bästa är att bara hänga ihop med kollegorna med en avslappnad stämning. Du ska känna dig som hemma hos oss! Det går även att njuta i en skön bastu på konferensen. 

Recension om vår konferens i Uppsala

"Syninge kursgård ligger i ett vackert och öppet landskap med avskildhet och goda möjligheter till promenader. Byggnaderna är väl disponerade, underhållna och har en trivsam karaktär och inredning. Mycket funktionella och ljusa konferensrum, bra enskilda rum med toa/dusch. Personalen är fantastiskt och lagar mycket god mat med stor omsorg och variation. Rekommenderas varmt för mindre och större grupper, konferens, utbildning eller meditationsretreater."

Ola L - 5 av 5 betyg på Reco