Konferens nära Uppsala

Personlig och naturnära konferensanläggning

Syninge kursgård

Konferens nära Uppsala och naturen

Har ni kontor i Uppsala och söker konferensanläggning i närheten? I hjärtat av Roslagens pittoreska kulturbygd finner ni Syninge kursgård. Vi erbjuder en naturskön konferensanläggning med en hemtrevlig atmosfär, utformad för att ge er en personligare konferens med närhet till Uppsala. Du är hjärtligt välkommen till oss för att göra din kurs och konferens mysigare, trivsammare – och billigare. Den som en gång varit här kommer som regel igen!


Konferensanläggning för stora och små sällskap

Utöver våra kurslokaler som kan ta emot sällskap upp till 10, 25 och 60 personer samtidigt erbjuder vi övernattningsmöjligheter med 42 sängplatser fördelade på 34 enkelrum och 4 dubbelrum. Välj mellan helinackordering eller utforma ert egna sammansatta paket där ni väljer antal personer samt vad som skall ingå, helt efter behovet för er nästa konferens nära Uppsala.


Rummen är olika inredda med alla bekvämligheter du behöver för en trivsam vistelse. Själva konferenssalarna och mötesrummen är fullt utrustade och anpassade för just konferenser. Vidare så är alla byggnader på tomten trevligt inredda med gott om plats för hela sällskapet så att man kan finna lite egen tid också. I köket brinner vi lite extra för färska råvaror och ekologiska produkter och du kan vara säker på att vi tillagar maten med kärlek och omsorg.


Notera att styrelsen för Syninge kursgård har beslutat att inte hyra ut kursgården till rasistiska, främlingsfientliga, icke-demokratiska och exkluderande rörelser.
 
Välkomna till Syninge Kursgård - en personligare konferensanläggning.