Konferens ett stenkast från Stockholm

Konferens nära Stockholm på personlig konferensanläggning

Har ni företag i Stockholm och är ute efter en mysig konferensanläggning? På Syninge kursgård, i Roslagens vackra landsbygd, hittar du en pittoresk kursgård för er nästa konferens. Vi erbjuder en härlig atmosfär med en personlig konferenslokal nära Stockholm. Om du vill göra din kurs och konferens trevligare och billigare, tveka inte att höra av dig till oss. De som har besökt oss tidigare kommer brukar allt som oftast återvända!

Kontakta oss för bokning

Konferenslokaler

Konferenslokal i Uppsala med plats för 60 personer. Vi möblerar efter era önskemål. 

Utrustning

Ni har tillgång till PC-kanon, whiteboardtavlor, block och pennor till konferensdeltagarna.

Mat & fika

Vi ser till att ni har tillgång till frukt, godis och vatten i våra konferenslokaler. 

Kurslokaler och konferensrum för alla typer av sällskap

Vi erbjuder övernattning med 42 bäddar i 34 enkelrum och 4 dubbelrum, som kan ta emot grupper på upp till 10, 25 och 60 personer åt gången. Välj mellan helpension eller bygg ett eget paket baserat på kraven för din nästa konferens nära Stockholm.

Alla rum är unika och har allt du behöver för en bekväm vistelse. Konferens- och mötesrummen är fullt utrustade och förberedda för konferenser. Dessutom är alla strukturer i lokalerna välutrustade med gott om utrymme för hela sällskapet att finna lite egen ro. Vi använder gärna färska och ekologiska råvaror i köket, så du kan vara säker på att allt vi tillagar är gjort med omsorg och kärlek.

Notera att styrelsen för Syninge kursgård har beslutat att inte hyra ut kursgården till rasistiska, främlingsfientliga, icke-demokratiska och exkluderande rörelser.

Välkomna till Syninge Kursgård - en personligare konferensanläggning.

Kontakta oss

Vanliga Frågor och Svar

Vad kostar en konferens i Stockholm?

Priset för en konferens i Stockholm varierar beroende på antal deltagare och vilka tjänster du önskar inkludera. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vad kan man göra på en konferens?

Förutom affärsmöten och presentationer, erbjuder vi även team-building aktiviteter och möjligheter för social samvaro i en avkopplande miljö.

Vad kostar det att hyra en konferenslokal i Stockholm?

Kostnaden för att hyra en konferenslokal beror på lokalens storlek och den tid du behöver den. Vänligen kontakta oss för mer information.

Hur gör man en bra konferens?

En bra konferens kräver god planering, rätt utrustning och en inspirerande miljö. Allt detta och mer kan du förvänta dig när du bokar din konferens hos oss.